Током месеца новембра, гости Геронтолошког центра су били чланови ансамбла фолклорних песама и игара "Мозаик". Приредили су богат програм сплетова из разних крајева. Посетили су нас и ученици О.Ш. "Свети Сава" са својим наставницама и одушевили својим веселим песмицама и рецитацијама.

Преглед дешавања у Геронтолошком центру током новембра

Геронтолошки центар Ниш

Светски дан детета обележен је пригодним програмом деце са посебним потребама из установе "Мара", деце из хранитељских породица и деце из дома "Душко Радовић", која су овом приликом, нашим корисницима, поклонила честитке и поклоне, и своје велико срце.

Као и сваког месеца, и у овом је организовано рођенданско славље.

У оквиру завршне вечери НИМУС-а, група корисника је имала прилику, да прати концерт Симфонијског оркестра и уметника из иностранства у Народном позоришту.

Радионице менталне аритметике Суан Пан привукле су одређену категорију корисника и бар, на моменат, вратиле им успомене из школских дана.

Геронтолошки центар Ниш

Лишће са дрвећа у разним бојама красило је наш парк, али је, као и увек у јесен, опадало. Једна од радно-окупационих активности у ово доба године је била и уређење парка и сакупљање лишћа. Један број корисника је узео учешћа у томе, свакодневно, са великим еланом.

Геронтолошки центар Ниш

Као пример добре сарадње установа, које воде бригу о старима је размена искустава везаних за креативност у прављењу цвећа и цветних аранжмана од креп папира, штампарског папира у боји, салвета и др. са Геронтолошким центром Младеновац. Група наших корисника са радним терапеутом је учествовала на Дружењу радних терапија, које су овом приликом, организовале наше колеге.

Претрага

Прогноза времена


Temperatura: °C
Subjektivni osećaj: °C
Vlažnost vazduha: %
Vazdušni ptitisak: mB
Vetar: Zapadni
Jačina vetra: km/h
Izlazak sunca:
Zalazak sunca:

Ko je online?

Ukupno na vezi:

1

Na vezi u poslednja 24h:

87