Предстојећи празници 2021.

У Геронтолошком центру Ниш група корисника је поводом новогодишњих и божићних празника украсила заједничке просторије окићеним јелкама, а неке од њих су и ручна израда, дело самих корисника

Вакцинација - COVID-19

Дана 25.12.2020. године у Геронтолошки центар Ниш стигло је 100 Фајзерових вакцина намењених потребама установе. У сарадњи са Институтом за јавно здравље и Домом здравља из Ниша вакцинисано је 95 корисника и 5 радника.

Велико ХВАЛА од Геронтолошког центра Ниш

Геронтолошки центар Ниш, путем захвалница се захвалио свима који су се ангажовали у пружању свесрдне помоћи и подршке током епидемије коронавирусом.

Подршка драгим пријатељима вокалној групи "Лутајућа срца"

Продуцент филма Оливер Пауновић, поднео је иницијативу да се музичкој вокалној групи "Лутајућа срца" додели награда града Ниша „11 јануар“ као велико признање за њихов педесетогодишњи рад.

Слава Света Петка

Геронтолошки центар Ниш је прославља као своју крсну славу. Због постојеће епидемиолошке ситуације, ове године слава Света Петка обележена је у другачијим околностима.

Контакт телефони за информације о кориснику

Све информације о кориснику, могу се добити на следеће бројеве телефона: социјални радник 063-106-53-40; заказивање посета 063-107-72-61; лекар 063-106-42-34; амбуланта 063-107-72-62

Хуманитарна помоћ "BEL Hospice"

Геронтолошком центру Ниш уручена је медицинска и заштитна опрема коју је донирао Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину "BEL Hospice".

Велико хвала - Захвалност НУРДОР-а

Захвалност НУРДОР-а за учешће у хуманитарној акцији за унапређење квалитета лечења и живота деце оболеле од рака нас је посебно обрадовала

Међународни дан чистих руку

Међународни дан чистих руку обележава се 15. октобра и ове године тема је "Хигијена руку за све" и посвећен је повећању свести о значају прања руку сапуном у циљу спречавања ширења пандемије новим коронавирусом (SARS-CoV-2).

Дешавања у Геронтолошком центру у Нишу

Посете корисницима се могу реализовати сваким даном, у периоду од 10 до 16 часова у летњиковцу у парку, у предњем делу установе. Заказују се на телефон 063/10-77-261.

Претрага

Прогноза времена


Temperatura: °C
Subjektivni osećaj: °C
Vlažnost vazduha: %
Vazdušni ptitisak: mB
Vetar: Zapadni
Jačina vetra: km/h
Izlazak sunca:
Zalazak sunca:

Ko je online?

Ukupno na vezi:

2

Na vezi u poslednja 24h:

56